Suggesties voor een eerste dag, of ten minste een van de eerste, worden meestal besproken. Het is allemaal vooral gericht op het vertrouwd zijn met elkaar die eerste dagen. Dus als je al een tijdje een connectie hebt, maar het nog steeds op prijs stelt om elkaar op dagen te nemen, blijf je misschien niet in de stemming voor eerste datumsuggesties. Als alles goed gaat, herken je elkaar al redelijk goed. Soms ben je gewoon van plan om je metgezel te trakteren op een betoverende reis, of misschien ontbreekt die trigger die je had een beetje. Je verlangt daarna naar een gloednieuwe ervaring om aan elkaar te laten zien. Dus hier zijn een paar concepten voor dagen en reizen met je huidige partner!

Eigenlijk een ouderwets slaapfeestje houden

Als je om wat voor reden dan ook je huis niet kunt verlaten, of van plan bent op een date te gaan, dan is er niets te vrezen. U kunt samen met uw begeleider een pyjamafeestje organiseren. Creëer een gezellige, charmante setting voor de kamer, bijvoorbeeld door een antiek fort te maken van dekens. Ja, dat kan nog, ook als je geen jonkie meer bent! Maak wat hapjes met elkaar voor 's avonds als je films gaat kijken. Het voordeel van wat ouder zijn, is dat je ook een glas kunt nuttigen om de sfeer misschien wat beter te maken. Wie weet wat voor goede gesprekken en andere activiteiten zo'n avond zeker zal opleveren!

Ga vaker een lang weekend weg

Helaas heb je waarschijnlijk niet een paar keer per jaar de mogelijkheid om uitbundig op vakantie te gaan. In plaats daarvan kunt u een aantal keer per jaar op vakantie gaan. Er zijn sowieso een aantal rustdagen die herfst rond het weekend, en het stelt je ook niet zo veel vrije tijd terug als je ze moet gebruiken. Van donderdagavond tot maandagmiddag heb je maar 2 keer vrij en lijkt het een klein uitstapje. Er zijn talloze resorts en ook Bed and Breakfasts die precies weten hoe ze een betoverend weekend moeten regelen.

Maak een roadtrip!

Nou, in Nederland is het niet voor iedereen even boeiend om rond te rijden. Toch kun je in een paar dagen gemakkelijk heel ver komen. Het kan voor veel mensen buitengewoon comfortabel en intiem zijn om meerdere dagen samen in een auto te rusten. Je moet kunnen aanvoelen of je hiervoor ontvankelijk bent, omdat het met de verkeerde energie bovendien tot onenigheid kan leiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here