Het

is momenteel heel gebruikelijk om jezelf te filmen en deze video's ook te delen op YouTube, Facebook, Instagram, TikTok en diverse andere sociale mediasites. Dit gebeurt veel dat er een speciale camera voor het zogenaamde vloggen is ontwikkeld. (Vlogging = vsuggestie blog) Met deze unieke camera, die lekker compact is en gemakkelijk in de hand ligt, kun je een van de leukste, amusante, bewegende video's. De vloggende elektronische camera is in veel gevallen uitgerust met een statief of heeft de mogelijkheid om een ​​statief te gebruiken. Met een statief garandeer je dat de videocamera toch stagneert tijdens je opnames. Dit geeft een rustiger beeld voor het publiek.

Waarom zou je speciaal voor vloggen een videocamera aanschaffen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je mobiel te gebruiken om vlogs te maken. De kans is echter groot dat uw opslag zeer snel compleet is. En ook al is de kwaliteit van veel smartphones uitstekend, met een unieke videocamera, waarmee vloggen wordt geproduceerd, is de topkwaliteit constant veel beter. Het geluid is eveneens extra werkbaar. Die foto en dat geluid is natuurlijk belangrijk als je succesvol wilt zijn als vlogger. Als individuen je niet kunnen begrijpen of als de foto's wankel of onduidelijk zijn, krijg je nooit een grote doelgroep.

Toch is er nog meer

De videocamera, die de meesten van ons kennen uit onze kinderjaren, is nog steeds een favoriet item. Vooral jeugdige moeders en vaders kiezen ervoor om een ​​videocamera te kopen. Eerste grijns, eerste woordjes, in eerste instantie kruipen/tijgerling/lopen, allereerste fietsen, allereerste keer naar school, allereerste zwemles, allereerste tand schudden en ook zeker alle verjaardagsfeestjes kunnen er makkelijk mee worden vastgelegd. Een videocamera gebruiken als elektronische vlogcamera kan natuurlijk ook, maar daar is hij niet echt voor gemaakt.

En hoe zit het met een camera voor wilde dieren?

Door het begin van de coronasituatie zijn we massaal de natuur ingegaan. We maken foto's op de heide en in het bos, zowel aan de kust als in de duinen. Maar je kunt nog een stap verder gaan. Wat gebeurt er als je meer dan gemiddelde passie hebt voor de natuur en de huisdieren die daar leven? Daarna is het aanschaffen van een videocamera voor wilde dieren iets voor jou. Je kunt een natuurcamera opzetten en deze daarna op videoband zetten zodra er iets voor de lens verschijnt. Je kunt erbij blijven (op afstand), maar je kunt deze camera ook neerleggen en de volgende dag terugkomen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here